Рожен Пласт” ЕООД на Международият панаир Пловдив 2010

Международен технически панаир::Пловдив 2010 „Рожен Пласт” ЕООД Ви кани да посетите фирмения щанд по време на 66-то издание на Международен технически панаир, който ще се проведе от 27-ми септември до 2-ри октомври 2010 година в панаирното градче в гр. Пловдив.

 

прочети още

10 Години Рожен Пласт ЕООД

Рожен Пласт на 10 години Рожен Пласт на 10 години Рожен Пласт на 10 години През месец май фирма „РОЖЕН ПЛАСТ” ЕООД отпразнува своята 10 – годишнина от създаването си. Тържеството се състоя в Дипломатическия клуб „Глория Палас” – гр. София. Събитието уважиха дългогодишни и нови партньори, клиенти, приятели и служители на организацията. За изминалите десет години фирмата успя да запази лидерските си позиции на българския пазар с доказано качество на предлаганите продукти и оригинален професионализъм.

Международна награда за търговски престиж


През 2009г., Комитетът на „Международната награда за търговски престиж”, съставен от  издателска група в сътрудничество с „ Търговски лидерски клуб” избра „Рожен Пласт” ЕООД за носител на международния трофей на тазгодишното издание. Тяхното решение е базирано на информация събрана от 7000 предприемача, членове на „ Търговски лидерски клуб”, представители на 112 държави.

 

прочети още

Още статии...

Страница 1 от 2

Начало
Предишна
1

Нови продукти от Simona®

Предложение от фирма
"Crassus"

Канализационна програма
"OmniPP SN 10
"

Банер
Банер