www.simona.de


Рожен Пласт Партньори

Производител на термопластични изделия от пластмаса с множество производствени и дистрибуторски филиали на няколко континента и с една от най-широките доставни програми в световен мащаб, обхващаща над 35000 артикула под формата на тръби, фасонни части, плоскости, пръти, профили, заваръчна тел, готови детайли и др.

От самото си създаване през 1857 година SIMONA се отличава с многообразие на продуктите, върхово качество и техническо обслужване на най-високо ниво.

Фирменият червен цвят символизира влаганата от компанията енергия, динамика и страст за постигане на заложените взискателни цели и за изпълняването на високите изисквания на клиентите, винаги една стъпка преди останалите.

www.kwhtech.de

Рожен Пласт ПартньориKWH Tech GmbH е част от големия интернационален концерн KWH Group със седалище в гр. Вааза, Финландия и с разнообразни дейности в производството на пластмасови тръбопроводни системи, заваръчна техника, абразиви, опаковки, транспорт и логистика, инвестиции и др.
Като член на подгрупата KWH Pipe германската компания предлага мобилна и стационарна заваръчна техника за пластмасови тръбни системи по челен, екструзионен и електродифузионен способ с най-широкия обхват в цял свят: за напорно приложение - ф 25 - ф 1600 mm, 0-20 bar; за безнапорно приложение обхватът достига над 3000 mm. Гамата е допълнена от банцизи, машини за контрол на заваръчните параметри и управление на заваръчните процеси и др.

www.crassus-deutschland.de

Рожен Пласт Партньори - Crasus
Фирма Crassus е основана през 2003г. в Берлин. Предмет на дейността и е дистрибуцията на технически санитарни продукти в Германия и Европа. Доставната програма обхваща гумени  адаптори за тръби и вентили  „Purus“, чийто производител е шведската фирма „Purus Sjöbo AB”, и гумени адаптори за тръби „Mücher”  на американския производител „Missin Rubber Company”, представени в провинция Северен Рейн- Вестфален от „Müncher Dichtungen”.

В това Crassus видя възможност за развитие и презентация на пазара на саниращи продукти на комплексна и единствена по рода си  система от преходи за канализация. Новата система от вътрешни преходи на „Purus” и външни преходи на „Mücher”, позволяваща свързване на различни по вида си канализационни системи, приложими особено в областта на санирането, се посреща с възторг от техници и търговци на едро.

www.alphacan-omniplast.de

Рожен Пласт Партньори
ALPHACAN Omniplast – дъщерна фирма на групата ALPHACAN – Франция - води началото си от 1955 година с мотото „Водата заслужава добра работа”.

Днес тя е един от лидерите в бранша, част от интернационалната група ARKEMA, създадена в края на 2004 г. като правоприемник на Atofina – обединението на химическите дейности на френските химически гиганти TotalFina и Elf.
Със своята гама от комплексни тръбопроводни системи от PVC и PP (тръби, фасонни части, шахти и принадлежности), за някои от които притежава патент за пионерство, компанията предлага цялостни решения за питейно водоснабдяване, отвеждане на отпадни и дъждовни води, индустриални цели и др.

www.end.de

Рожен Пласт Партньори EA ARMATURENОт 1980 г. името END-Armaturen GmbH & Co. KG олицетворява надежден партньор в проектирането, производството и продажбите на широка гама от разработени до съвършенство индустриални арматури - следствие от десетилетните усилия на фирмата да предложи на своите клиенти „всичко от една ръка” и най-подходящите изделия за конкретния случай. От 1992 г. END-Automation GmbH & Co. KG допълва спектъра на услугите и с това обединява механическата прецизност с иновативна техника на автоматично управление.
Под мотото „Качество от самото начало” компанията предлага разнообразни видове арматури: спирателни кранове тип „Шибър” и „Бътерфлай”, сферични кранове, вентили, клапи, гилотинни шибъри, пневматични и ел. задвижки и др.

www.dueker.de

Рожен Пласт ПартньориМалко германски предприятия могат да проследят произхода си чак толкова назад, както Eisenwerke Fried. Wilh. D?KER GmbH & Co. KGaA – модерното чугунолеярно предприятие с дълга традиция, чиито основи са положени още през 1469 година, а изделията му носят световна слава и до днес.

В днешно време фирмата е насочила усилията си в пет направления:

  • тръби, фасонни части и арматури от дуктилен чугун за газо- и водоснабдяване
  • тръбни чугунени системи за отвеждане на битови и индустриални отпадни води
  • инженеринг и проектиране на съоръжения за центробежно леене
  • техническо емайлиране за химия, фармация, хранително-вкусова промишленост
  • индивидуално леене по задание на клиента

Нови продукти от Simona®

Предложение от фирма
"Crassus"

Канализационна програма
"OmniPP SN 10
"

Банер
Банер